Update 3 februari

God kväll folket!
Tänkte bara meddela att vi i företaget hade ett möte igår. Vi planerade en hel del ang. UF-mässan, som börjar närma sig med stormsteg. Vi har kommit fram till hur montern ska se ut i stort sätt och planerat in dagar då vi ska handla material etc. Vi ägnade även en hel del tid åt att ringa runt till olika företag för att få tag i en tvättmaskin att använda i vår monter under mässan, vilket skulle ge ett mycket bättre intryck och dra en hel del uppmärksamhet. Vi fick en del negativa svar, men SIBA nappade och nu håller vi alla tummar och tår! Vi har även pratat med en del sponsorer och i dagsläget verkar det som att Libresse och hemtvättföretaget Havoline kommer att sponsra oss, vilket är SUPERKUL!

Vill du sponsra oss med något eller har du tips på vart vi kan få tag i en tvättmaskin? Hör av dig!!
Eftersom att tvättpåsarna nu har anlänt är det även dags att börja SÄLJA HÖR AV ER om ni är intresserade gott folk. Perfekt present och vardagslösning till dig själv eller någon annan!
Nu signar jag ut och önskar er alla en trevlig kväll! Jag ska i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll på min fina födelsedag.
Hej då!
/ Alexandra

Bild från den årliga UF-mässan i Älvsjö år 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0