Dagens arbete, en bit påväg!

Hej alla läsare!

Idag under UF-lektioner tittade vi på en film som handlade om mässan vi ska ställa upp i
(Våga vara egen 21-22 Februari) och vi fick lite inspiration till vår monter! Eller snarare att det är hög tid att sätta planerna i verket och börja se till så att vi är klara med hur vi vill att den ska se ut i god tid. Temat blir självklart blått, eftersom det ska kännas som vatten, men även med inslag av grönt skulle jag tro eftersom vi är miljövänliga.

Vi har kommit på att vi väldigt gärna skulle vilja ha en tvättmaskin i vår monter, det skulle verkligen vara så passande. Så nu vi har börjat jakten efter en utställningstvättmaskin.... Så har ni några tips får ni hemskt gärna höra av er!

Vi har också börjat jobba mer för att få fler sponsorer, troligtvis kommer Libresse att sponsra oss med lite gratisprover och dylikt vilket vi är jätteglada för. Vi hade hoppats på att exempelvis VIA eller Grumme som är två stora tvättmedelsleverantörer skulle kunna hjälpa oss med sponsring, men tyvärr inte.
Men idag fick vi äntligen tag i företaget hemtvätt.se och har skickat en förfrågan om sponsring ihop med en företagsbeskrivning. Så håll nu tummarna att det här företaget vill hjälpa oss!

Tack för idag, Anna Synnerdahl


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0